VEJLEDNING

Når tilmeldt til VM TIPS 2018, vil du kort tid herefter modtage en e-mail fra ditto. Følg venligst instrukserne heri.

Efter at have klikket på det første link i den fremsendte e-mail vil du ende op med, at skulle definere en personlig adgangskode der bliver tilknyttet dit brugernavn (ligeså oplyst i den fremsendte e-mail). Overskriv evt. den eksisterende og anførte adgangskode i feltet “Ny adgangskode” med egen personlig adgangskode (selv svage adgangskoder accepteres).

Når adgangskoden evt. er blevet ændret på knappen “Nulstil adgangskode”, så er der mulighed for at logge ind med tidligere oplyste brugernavn og den evt. nye adgangskode.

Der kan ligeså logges ind fra hjemmesidens forside.

Så er der logget ind.

Efter en succesfuld indlogning, så er det bare at gå i gang med at tippe, med start fra den horisontale menu under punktet MINE TIPS (de efterfølgende indsatte tips og besvarelser af spørgsmål, er det rene fantasi).

Udfyld de enkelte tomme resultat felter med værdierne 1 eller 0, se venligst under REGLER for nærmere info. Alt i alt er der 48 kampe at tage stilling til, samt 5 bonus spørgsmål der skal besvares.

Husk ligeså at udfylde de enkelte bonus spørgsmål, nederst på siden MINE TIPS. Når tips og spørgsmål er udfyldt, så skal det hele gemmes på knappen GEM.

Der kan ændres i tips og spørgsmål ligeså tovlig man har lyst til, frem til og med torsdag d. 14/6-18 kl. 16:55 (UTC+2).

Den løbende rangliste sorteres selvfølgelig efter point, men brugere med et “korrekt resultat” vil blive rangeret højere end brugere med “korrekt udfald”, hvis der er à point blandt brugerne – herefter sorteres der alfabetisk.

Hjemmesiden VM TIPS 2018 bliver ikke indekseret af f.eks. Google.

For spørgsmål til ovenstående vejledning, skriv da venligst til Dan Svendsen.

Den helt store slutrunde