REGLER

Da VM TIPS 2018 stillingsmodul ikke kan beregne ud fra tegnene 1 X 2, men kun kampe der indeholder et konkret resultat, såsom 1-0, er følgende en oplysning om hvordan, hele den samlede bruger stilling udregnes i det store web-baserede setup.

1 = en vunden hjemmebanekamp og anføres med resultatet 1-0.
X = en uafgjort kamp og anføres med resultatet 0-0.
2 = en vunden udebanekamp og anføres med resultatet  0-1.

Et rigtigt gæt af de førnævnte resultater giver altid 1 point pr. kamp – ellers ingenting!

Man må meget gerne forsøge at brillere sig lidt, om man nu kan ramme det helt rigtige resultat, men det vil ikke give ekstra point – kun prestige og en højere rangering ved á point blandt brugerne!

Der vil blive lukket for tips torsdag d. 14/6-18 kl. 16:55 (UTC+2), herefter vil det ikke være muligt at ændre eller tilføje resultater, samt at besvare spørgsmål.

De 5 bonus spørgsmål vil kun blive inddraget i den samlede opgørelse hvis og såfremt, at nogle brugere er à point med hinanden efter, at gruppespillet er blevet afviklet. Hvis dette ej er tilfældet og at der er klare vindere af plads 1, 2 og 3, bliver disse spørgsmål overflødiggjort.
Er der dog stadigvæk brugere der er à point med hinanden, efter de 5 bonus spørgsmål, deles der ligeligt mellem disse brugere.

Den samlede præmiesum fordeles efter følgende procentsatser:
1. pladsen = 60%
2. pladsen = 25%
3. pladsen = 15%

Det koster den nette sum af kr. 100,- pr. login.

Tips konkurrencen er kun gældende for selve gruppespillet.

Opdatering af resultater vil ske i det omfang det er muligt.

Indsigelse og observering af evt. forkerte indtastninger af resultater m.m., bedes venligst indberettet til Dan Svendsen.

Der bør tages forbehold for indhold af en vis karakter.

Det er de officielle data fra FIFA der er gældende.

Den helt store slutrunde